08-667 30 70 | SMS 070-422 82 40 info@floralin.se

Floralin Shop & Studio

HEJSAN

Floralin Shop & Studio

Floralin & Junior öppnade sin första butik 1999 på Nybrogatan i Stockholm, detta var två veckor innan Ann-Helen, som grundat företaget, fick sitt första barn Ludwig och blev förälskad i barnkläder. Inspirationen till Floralin & Junior kom dels från intresset som vaknar till liv när man själv får barn men också från London, staden med butiker som hade ett helt annat urval och personlighet än vad Sveriges butiker vid detta tillfälle hade. Företag och butiker som inspirerat är bland annat The Monogram Linen Shop, Cologne & Cotton samt The White Company. Personliga butiker med ett fint urval av kläder med en speciell känsla som inte på långa vägar liknar det utbud som ”mainstream butikerna” på marknaden erbjöd.

Redan år 2002 öppnade vi vår första webbutik där vi sålde delar av vårt sortiment till människor över hela Sverige. Vi erbjöd redan då möjligheten att beställa broderier med namn och monogram på våra varor. Det var främst dop- och festkläder som lockade kunderna då och vi hade stor framgång med försäljning av frotté och sängkläder med broderat namn på. Sedan dess har tyngdpunkten legat på denna typ av varor.

År 2009 erbjöds vi att öppna på Nordiska Kompaniet i Stockholm. Den 13 november 2009 slog vi upp portarna till vår nyöppnade butik på NK (plan 4). Butiken på NK fick fantastiskt mottagande.

2011 bestämde vi oss för att sälja butiken på Nybrogatan för att bättre hinna med att utveckla butiken på NK. Samtidigt stängde vi den ”gamla” webbutiken eftersom tekniken hade blivit förlegad. Målet var att snabbt utveckla en ny webbutik men det dröjde ända tills 2013. Det fanns många möjligheter och många fallgropar och det var svårt att välja plattform och inte minst att få tid att utveckla webbutiken.

2019 stängde vi butiken på NK och vi satsar fullt ut på webbshopen www.floralin.se.

HEJSAN

Floralin Shop & Studio

Floralin & Junior AB är ett privatägt bolag som driver webbutiken https://floralin.se. Showroom, kontor och lager finns i Hjorthagen, Stockholm. Vi säljer barn- & babykläder i stl. 0-16år med fokus på festkläder, skor och accessoarer till kalas, fest och bröllop. Hos oss hittar ni ett inspirerande, noga utvalt sortiment med varor du inte hittar överallt i andra butiker. Vi har ett stort sortiment av bl.a: dopkläder, finskor, brudnäbbsklänningar, näbbkläder, tyllklänningar, kostymer, tutukjolar, hårrosetter, blommor, hårkransar, sängkläder och broderier. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta dop- eller nyföddspresenten. Vi kan också hjälpa dig med kostymer och klänningar till speciella högtider och fester. Bröllop och kalas är några av våra specialitéer. Vi broderar också namn på filtar och sängkläder.

HEJSAN

Floralin Shop & Studio

Floralin & Junior strävar alltid mot att vara en butik med stor personlighet där kunden kan sätta sin egen prägel på våra produkter med olika broderier och monogram. Vi erbjuder idag ett unikt utbud av kläder, inredning och presentartiklar. Sedan en tid tillbaka erbjuder vi även gravyr på vackra varor i silver och tenn. Många kommer till oss för att köpa doppresent eller för att beställa något fint till bröllopet. Vi vill att kunderna ska komma till oss när de letar efter ”det lilla extra” men också det unika – något som inte finns överallt. Vi kan med stolthet kan tala om att vi är ofta är först med varumärken på den Svenska Marknaden. Många leverantörer är vi även ensamma om i Sverige.

Idag växer Floralin & Junior i jämn takt. Företaget har också vuxit med ett systerbolag där egna varumärken utvecklas och säljs till butiker runt om i landet. Vi har produktion i 13 länder och designar våra egna kollektioner.

Genom vår webbutik hoppas vi kunna utöka vår service och vi vill erbjuda våra kunder runt om i Sverige och Europa möjligheten att beställa våra varor på ett enkelt sätt. Det känns idag självklart att man skall kunna söka information och handla när man har tid. Nu har öppet dygnet runt – sju dagar i veckan!

Vi fortsätter hela tiden att leta nya leverantörer över hela världen som kan inspirera oss och våra kunder. Tipsa oss gärna om ni har några idéer! Vi vill och hoppas att ni ska gilla det vi gör!

Tack för att du kontaktar oss!

Vi svarar dig alltid inom 24 timmar.

 

0