Hårrosetter

Showroom

Välkommen till Floralin

Tutukjolar

Barnkostymer

Nattlinnen

Babyfiltar

Festklänningar

Tutukjolar

Finaste barnkläderna 

Älskar du festkläder till barn och baby så har du kommit till rätt butik.  Vi har ett stort utbud av festkläder, accessoarer och barnskor för båda pojkar och flickor.  Vi hjälper gärna till och plockar ihop en matchande outfits till bröllop, kalas eller andra festligheter.  Vill du se våra vackra barnklänningar och kostymer “live” och handla barnklänningar och barnkostymer direkt så bokar du tid och kommer till vårt showroom i Stockholm / Hjorthagen.

Stort tack för all hjälp med finkläder till våra brudnäbbar inför vårt bröllop.  Vi fick ovärdeliga tips med att matcha kläder, hårblommor och skor till både våra små och stora näbbar.  Det blev så fint och smälte perfekt in i vårt bröllopstema.

Charlotte P

Hej och välkommen till nya Floralin Shop & Studio

 

Det är jag, Ann-Helen (Annie) som driver butiken Floralin.se.  Jag är så glad att du har hittat hit! Floralin & Junior har nu blivit Floralin Shop & Studio. Jag säljer ett noga utvalt sortiment av festkläder till barn och baby. Nytt för i år är att jag också erbjuder barnfotograferingar i studion. Prova på min “in the box” fotografering för en annorlunda och rolig upplevelse. Välj fritt bland fina klänningar och kostymer. Hör gärna av dig om du har frågor eller önskar något speciellt.

 Ann-Helen

 

Tack för att du kontaktar oss!

Vi svarar dig alltid inom 24 timmar.

 

Nattlinnen

Tutukjolar

Barnkostymer

Festklänningar

0